У Росії після зґвалтування онуком померла пенсіонерка

 Depo

Жителя саратовської області (Росія) будуть судути за зґвалтування, побиття до смерті людини і крадіжку

Про це повідомила прес-служба Слідчого комітету Росії

За версією слідства 27 червня 31-річний чоловік силою схилив свою бабусю до статевого акту.

Як повідомило джерело в слідчих органах, вночі чоловік разом з другом випивав і дивився футбол по телевізору. Коли матч закінчився, селянин ліг спати. Заснути чоловік не зміг, оскільки його долали думки про секс. Він прийшов додому до своєї 85-річної бабусі і спробував її зґвалтувати. Жінка відштовхнула онука. Тоді селянин кілька разів ударив бабусю по голові і в груди. Коли жінка впала, онук зґвалтував її, вважаєте слідство.

Через кілька хвилин потерпіла померла. Селянин цього не зрозумів і пішов до себе спати. Вранці він зауважив, що жінка не дихає. Чоловік повідомив про те, що трапилося соцпрацівнику, яка доглядала за літньою жінкою, а та викликала поліцію. На допиті селянин зізнався в злочині. Він уточнив, що бабуся виростила його і виховала. Особливого жалю, за словами підсудного, через те, що сталося він не відчуває.

Підозрюваному інкримінують й інші злочини. За інформацією слідчого управління 25 липня 2015 року днем чоловік напився і вкрав у місцевої жительки мобільний телефон вартістю вісім тисяч рублів. У ніч з 22 на 23 липня 2016 року чоловік після п'янки заліз в чужий будинок і заснув там, вважає слідство.

Розслідування завершено. Найближчим часом справу направлять до суду.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення