​У Росії повідомили, що Володимир Жириновський помер після доби у комі: усі подробиці


Лідер партії ЛДПР Володимир Жириновський помер на 76-му році життя. Про це повідомив сенатор Олександр Пронюшкін, пише РБК. Проте пізніше Пронюшкін видалив зі свого Telegram-канала повідомлення про смерть Жириновського.

У свою чергу спікер Держдуми В'ячеслав Володін стверджує, що Жириновський живий, але його стан тяжкий.

Першим про смерть Жириновського повідомив Telegran-канал Mash. За непідтвердженими даними, смерть настала о 10.45 ранку 25 березня.

"Володимир Жириновський помер сьогодні о 10.45 ранку. Останню добу політик провів у комі", - повідомляє Telegram-канал Mash.

"Всіх, хто переживає за здоров'я Володимира Вольфовича Жириновського, хочу заспокоїти. Він живий. Стан його справді тяжкий. Сьогодні йому зробили КТ. Ми за нього переживаємо, лікарі виборюють його. Він сам великий молодець", - заявив речник Держдуми Володін.

У Центральній клінічній лікарні політик перебував із 2 лютого, куди його госпіталізували з коронавірусом. Його під’єднали до апарату ІВЛ. Потім Жириновський боровся із наслідками захворювання. Представники ЛДПР регулярно повідомляли, що їхній лідер іде на поправку. Проте 3 березня Telegram-канал "112" повідомив, що Жириновського ввели у медикаментозний сон. Проте вже 11 березня російські ЗМІ заявили, що його вивели з медикаментозного сну, він нібито "притомний і вже отримує документи від помічників".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення