У Росії розстріляли екс-мера 100-тисячного міста

У Росії, де раніше багаторічний конфлікт двох чеченських родин закінчився бійнею з п'ятьма загиблими, в ході перестрілки загинув колишній міський голова великого міста.

Інцидент стався пізно увечері 31 жовтня в селищі Верх-Чумиш в Кемеровській області, де на територію будинку екс-мера 100-тисячного Кисельовська Сергія Лаврентьєва пробралися зловмисники. В результаті конфлікту чоловіка вбили, але при цьому він застрелив і одного із злочинців.

"Дружина потерпілого помітила на території присадибної ділянки світло від ліхтарика і силуети двох людей, повідомила про це чоловікові. Чоловік взяв мисливську рушницю і вийшов з дому. Після чого жінка почула кілька пострілів, а коли все стихло, вийшла у двір і виявила тіло чоловіка з вогнепальними пораненнями, а недалеко від нього лежало тіло невідомого чоловіка також з вогнепальним пораненням" , – повідомили в Слідчому комітеті РФ по Кузбасу.

Як пишуть російські ЗМІ, другим загиблим виявився 45-річний Марат Гарипов, якого раніше судили за умисне заподіяння тяжкої шкоди здоров'ю. Його впізнали за відбитками пальців.

Чоловік був одягнений в камуфляж і маску з прорізом для очей.

Слідство вже порушило кримінальну справу за фактом вбивства групою осіб. Другого нападника оголосили в розшук. Основна версія – спроба розбійного нападу.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення