У Росії сталася серйозна НП із хваленим авіаносцем: є постраждалі

 Обозреватель

У Росії, на 82-му судноремонтному заводі в Мурманську, затонув один із найбільших у світі плавучих доків ПД-50, у якому ремонтували авіаносний крейсер "Адмірал Кузнєцов".

"Під час проведення докових робіт працівниками 82-го судноремонтного заводу в селищі Росляково стався перебій передачі електроенергії, у результаті чого були заповнені нештатно цистерни плавдока ПД-50. Як наслідок, плавдок різко пішов під воду", — пояснило ситуацію РІА Новини джерело.

При цьому мурманське видання "СеверПост" стверджує, що у результаті інциденту впали два баштові крани, один із них — на палубу авіаносця.

Під час затоплення дока у воді опинилися четверо робітників. Вони отримали переохолодження, постраждалим надали медичну допомогу.

У одного із них також травма черевної порожнини. Його у важкому стані доставили у реанімацію міської лікарні Мурманська. Двох постраждалих після медичного обстеження відпустили додому.

Пізніше стало відомо, що одна людина зникла після НП - її шукають.

Також з'ясувалося, що кран, який увпав з плавучого дока ПД-50, пошкодив злітну палубу авіаносного крейсера "Адмірал Кузнєцов"

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення