У Росії суд зобов'язав відповідача молитися за здоров'я позивача

Арбітражний суд Нижегородської області Росії у мировій угоді зобов'язав відповідача молитися за здоров'я позивача на знак вдячності за пробачення половини суми боргу, що був предметом спору. Як повідомляє "Петербургский правовой портал", таке рішення ухвалено вперше у новітній історії російської юриспруденції.

Угоду було укладено між комерційною організацією і Нижегородською єпархією Російської православної церкви.

Згідно з матеріалами справи, єпархія замовила у фірми розробку проектної документації для установки блоково-модульної котельні в одному зі своїх будинків. Компанія виконала свої зобов'язання за угодою, проте відділення РПЦ оплатило лише половину роботи.

За умовами мирової угоди, Нижегородська єпархія взяла на себе зобов'язання виплатити позивачеві 200 тис. рублів і "підносити молитви за здоров'я раба Божого Арсеньєва Івана Михайловича і раба Божого Лепустіна Сергія Олександровича, їхніх сімей та благополуччя у всіх їхніх благих справах і починаннях".

Фірма у свою чергу пообіцяла відмовитися від усіх своїх матеріально-правових вимог до відповідача, що становлять предмет позовної заяви.

Нагадаємо, раніше губернатор Самарської області закликав росіян молитися про виплату пенсій.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення