У Росії узбеки намагалися продати власну дитину, щоб купити квитки додому

У Комінтернівському районі Воронезької області Росії поліцейські затримали пару з Узбекистану. 29-річна жінка та її 39-річний цивільний чоловік намагалися продати свою власну новонароджену дочку за 30 тисяч рублів (близько $ 500 або 4 млн узбецьких сумів).

Під час допиту вони заявили, що на виручені гроші хотіли купити квитки назад в Узбекистан, - повідомляє узбецька служба Радіо Свобода.

Покупцем дитини виявився переодягнений поліцейський. Він передав на вулиці гроші батькам немовляти і взяв з них розписку.

"Жінка і чоловік жили в цивільному шлюбі, вони затримані співробітниками Слідчого комітету. Новонароджена дівчинка доставлена в лікарню", - розповіла представник Слідчого комітету по Воронезькій області Олена Мануковская.

Слідчі вважають, що жінка народила доньку 8 вересня 2017 року орендованій квартирі, без допомоги лікарів. Свідоцтво про народження дитини батьки не отримували, а замість цього вирішили продати немовля і почали шукати покупця через знайомих.

За їх власними словами, термін їх реєстрації в Росії закінчився і вони повинні були повернутися назад на батьківщину.

Чоловіка і жінку звинувачують у замаху на торгівлю людьми, а оскільки вони намагалися продати неповнолітнього, в Росії їм загрожує до десяти років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення