У Росії за наркоторгівлю засудили сім українців

 УНН

Прокуратура Індустріального району російського м.Іжевськ в районному суді підтримала державне обвинувачення у кримінальній справі стосовно організованої групи, що складається з 10 жителів України, які визнані судом винними в незаконному збуті та замаху на збут наркотичних засобів у великому і особливо великому розмірі на території Удмуртської Республіки

Встановлено, що семеро жителів України і троє жителів Удмуртії займалися розповсюдженням наркотичних засобів синтетичного походження на території республіки шляхом тайникових закладок протягом 2016 року. Про місце знаходження закладок повідомляли наркоспоживачам через "Ківі-гаманець".

Група була затримана співробітниками правоохоронних органів в результаті оперативно-розшукових заходів в серпні 2016 року, всі члени групи поміщені під варту.

Усі обвинувачені провину визнали повністю, розкаялися в скоєному.

Дев'ять членів групи засуджені за скоєння тяжких та особливо тяжких злочинів до різних термінів покарання від 6 років 6 місяців позбавлення волі до 4 років позбавлення волі з відбуванням покарання у виправній колонії суворого режиму. Один член групи з урахуванням ролі і ступеня суспільної небезпеки скоєного злочину отримав умовне позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення