У Росії загинув журналіст, який написав першим про загибель "вагнеровців"

 Обозреватель

У неділю, 15 квітня, в Росії помер відомий журналіст Максим Бородін, який першим написав про смерть "вагнеровців".

Чоловік помер у Єкатеринбурзі, не приходячи в себе після падіння з вікна. Про це передає "МБХ Медіа".

Так, 13 квітня Бородін випав з вікна своєї квартири на п'ятому поверсі. Він отримав важкі травми та впав в кому. Чоловік був доставлений до міської лікарні.

Головний редактор РІА "Новий день", в якому працював Бородін, Поліна Румянцева припустила, що смерть журналіста могла бути не випадковістю або самогубством

"Щоб зрозуміти, що сталося, потрібно отримати доступ у квартиру, ми займаємося цим. Якщо з'явиться хоча б якийсь натяк на кримінал, ми всіх повідомимо", - сказала вона. За словами Румянцевої, для самогубства Бородіна не було ніяких приводів

Відзначимо, що Бородін був серед журналістів, які розповіли про загибель бійців "ПВК Вагнера" з Азбесту в Сирії після авіаудару міжнародної коаліції 7 лютого.

Нагадаємо, 7 лютого в районі Дайрі-ер-Заура група з танками й артилерією перетнула узгоджену лінію деескалації, що відокремлює територію режиму президента Асада від території, звільненої "Демократичними силами Сирії", підтримуваними США.

Під час атаки росіян, штурмовики та дрони США завдали удару у відповідь.

За даними ЗМІ, росіяни їхали на позицію для штурму з безліччю техніки та метою зайняти нафтопереробний завод, коли їх атакувала авіація коаліції США.

Вашингтон заявив, що удар був нанесений для захисту штабу "сирійських демократичних сил"

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення