У Росії загорівся магістральний газопровід

 УНН

У Росії в Пермському краї стався розрив газопроводу з подальшим спалахом газу.

"24 травня о 03:45 в Чусовському районі на 1606-му кілометрі магістрального газопроводу СРТО - Урал (ДЗО ПАТ "Газпром" - ТОВ "Газпром Трансгаз Чайковський") стався розрив труби діаметром 1400 мм з послідуючим горінням газу. За системою телемеханіки відключено ділянку газопроводу 1555 - 1647 кілометр. Постраждалих немає. Наслідків для споживачів немає", - повідомляється в довідці-доповіді Ситуационно-аналітичного центру Міненерго.

Відзначається, що транспорт газу здійснюється в колишніх обсягах шляхом завантаження додаткових потужностей, ведуться аварійно-відновлювальні роботи.

"24 травня о 05:50 (3:50 мск) надійшла інформація про те, що в районі населених пунктів Вереіно, Мулькове місцеві жителі бачать заграву. Загрози життєдіяльності немає, загрози поширення пожежі на лісовий масив немає", - уточнили в МНС.

У прес-службі компанії "Трансгаз-Чайковський", що управляє газопроводом повідомили, що відкрите горіння на ділянці газопроводу в Чусовському районі Пермського краю, де раніше стався розрив труби, ліквідували.

"Транспорт газу йде в штатному режимі, аварійну ділянку відключили, ніхто не постраждав, пожежі немає. Зараз все спокійно", - сказав співрозмовник агентства

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення