У Росії затримали прихильників ІДІЛ, які готували теракти в Москві

 РИА Новости

За інформацією Федеральної служби безпеки Росії, в Дагестані затримано сімох прихильників "Ісламської держави" (ІДІЛ), які готували теракти в московському регіоні. Про це повідомляє "РИА Новости", посилаючись на дані джерела.

"Співробітниками ФСБ Росії у взаємодії з МВС Росії в Дагестані припинено діяльність законспірованої групи прихильників забороненої на території Російської Федерації міжнародної терористичної організації "Ісламська держава", яка планувала вчинення в московському регіоні серії резонансних терористичних акцій", - передає видання отриману від ФСБ інформацію.

Зокрема, у затриманих 7 членів групи було вилучено велику кількість вогнепальної зброї і засобів ураження (гранат і боєприпасів), а також компоненти до саморобного вибухового пристрою. За даними ФСБ, затримані діяли за прямою вказівкою емісара ІД, що знаходиться в Сирії.

За словами джерела агентства в правоохоронних органах республіки, теракти готувалися в новорічні свята. Співрозмовник також зазначив, що число затриманих може зрости.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення