У Росії затримали ще трьох кримських татар

 СЕГОДНЯ

Після вчорашніх затримань в окупованому Криму, сьогодні до рук російських силовиків в Ростові-на-Дону потрапили ще троє кримських татар. Про це повідомляє в Facebook громадський рух "Кримська солідарність".

Відзначається, що затримали кримських активістів, у яких вже встигли і обшуки провести.

"Щойно слідство повідомило про затримання ще трьох кримських татар, активістів, в м. Ростов-на-Дону. Осман Аріфмеметов і Ремзі Бекіров – цивільні журналісти, стримери "Кримської солідарності". Владлен Абдулкадиров займався організацією передач політв'язням у СІЗО. У їх будинках вчора був проведений обшук за їх відсутності", – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, вчора, 27 березня, в Криму окупанти затримали 20 кримських татар. Як повідомляла уповноважений Верховної Ради України з прав людини Людмила Денисова, при затриманні також російські силовики проводили обшуки. Пізніше стало відомо, що масові обшуки і затримання в Криму окупанти пов'язали зі справою "Хізб ут-Тахрір". Як повідомили в ФСБ, масові обшуки були "спеціальною операцією", а затримані – "рядовими членами і ватажками" забороненої окупантами організації.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення