У Росії знищили 787 тонн забороненої їжі

У Росії з 6 серпня по 7 листопада знищили 787 тонн продуктів з країн, які потрапили під ембарго. Про це у понеділок, 9 листопада, повідомляє «Інтерфакс» з посиланням на Россільгоспнагляд.

За даними агентства, велика частина знищене їжі - це продукція рослинництва (698,75 тонни). Решта - 88,25 тонни - це продукція тваринництва. Всього з 6 серпня було затримано 974 775 тонни контрабандних продуктів.

З 7 серпня 2014 року в Росії діє ембарго на імпорт продуктів з країн, які ввели санкції відносно Росії: США, країн Євросоюзу, Австралії, Норвегії та Канади.

З 3 серпня 2015 року ембарго поширюється на країни, які приєдналися до санкцій: Албанію, Чорногорію, Ісландію, Ліхтенштейн і Україну (на особливих умовах).

З 6 серпня 2015 року в Росії вилучають і знищують потрапившу під ембарго сільськогосподарську продукцію, затриману на кордоні. Відповідний указ «Про окремі спеціальні економічні заходи, що приймаються з метою Забезпечення безпеки Служба РФ» президент РФ підписав 29 липня. За реалізацію відповідають Федеральна митна служба, Россільгоспнагляд і Росспоживнагляд.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення