У російському Краснодарі затримали 39 турецьких бізнесменів

 Дождь

На цьому тижні, 23-26 листопада, на виставці «ЮгАгро» були затримані 39 громадян Туреччини за "порушення міграційного законодавства". Про це в четвер, 26 листопада, повідомляє «Югополіс».

Громадяни Туреччини на виставці представляли продукцію турецьких компаній. Але в УФМС по Краснодарському краю стверджують, що у них була відсутня ділова віза для здійснення підприємницької діяльності.

«Ділова віза передбачається для громадян Туреччини, якщо вони заїжджають на територію Росії для здійснення трудової діяльності або з комерційною метою, як в даному випадку», - наводить видання слова тимчасово виконуючого обов'язки заступника начальника відділу імміграційного контролю УФМС по Краснодарському краю Вартана Тер-Саакяна.

Один із затриманих, представник турецької компанії Бариш Халкалі, розповів «Югополісу», що на митному контролі підприємцям сказали позначити себе в якості туристів.

«Коли ми проходили митний контроль нас запитали з якою метою ми приїхали в Росію. Ми сказали, що приїхали на виставку. Ми запитали, де нам ставити галочку, нам сказали, напишіть, як туристи », - розповів Халкалі.

Видання зазначає, що турецьким підприємцям доведеться заплатити штраф у розмірі від двох до п'яти тисяч рублів. Також повідомляється, що затримані будуть депортовані з Росії.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення