У сараї: на Луганщині чоловік підірвався на розтяжці (фото)

На Луганщині поліція встановлює обставини підриву місцевого мешканця на вибуховому пристрої. Про це повідомляє пресслужба установи.

Вчора, 21 березня, до чергової частини Щастинського районного відділу поліції надійшло повідомлення від диспетчера швидкої медичної допомоги про те, що лікарні госпіталізовано 42-річного місцевого мешканця з діагнозом мінно-вибухова травма, осколкові поранення лівої кисті та лівої гомілки.

Виїздом на місце події співробітниками слідчо-оперативної групи та вибухо-технічної служби ГУНП встановлено, що у с. Оріхове-Донецьке Новоайдарського району, яке межує з окупованою територією, троє місцевих мешканців виносили дошки з сараю та грузили їх у лафет для подальшого транспортування. Під час підняття у сараї дошки з землі стався вибух, внаслідок якого один з чоловіків отримав тілесні ушкодження.

Встановлено, що домоволодіння, на території якого стався вибух, знаходиться на околиці населеного пункту, розташоване в безпосередній близькості до лінії розмежування, є не жилим та нічим не огороджене.

З місця події були вилучені металеві уламки (ймовірно від гранати Ф-1) та підривача, які будуть спрямовані на експертизу до НДЕКЦ.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст. 258 КК України «Терористичний акт». Проводиться досудове слідство.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення