У сауні з дівчатами під Києвом знайшли мертвого священика

 Обозреватель

В одному з закладів для відпочинку під Києвом правоохоронці виявили мертвим клірика Київської єпархії УПЦ МП 27-річного протоієрея Іоанна Корнуту. Смерть нібито застала священика в сауні з дівчатами легкої поведінки, які до того ж пограбували чоловіка.

Тіло отця Іоанна Корнуты знайшли співробітники сауни і повідомили про подію правоохоронним органам. За даними журналістів, "особи, які мали зовнішність дівчат легкої поведінки", пішли в сауну разом з батьком Іоанном, де провели з ним час, а потім покинули заклад, залишивши мертвого священика без його особистих цінних речей.

Зокрема, у протоієрея зник мобільний телефон. Також у загиблого зникла ланцюжок, який зафіксували камери відеоспостереження, коли священик з дівчатами заходив в сауну. Під час огляду тіла було знайдено посвідчення на ім'я Корнути Івана Івановича, уродженця Закарпатської області.

Експертиза встановила, що смерть священнослужителя була природною. У протоієрея під час відпочинку в сауні нібито раптово зупинилося серце через тромб, що відірвався.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення