У серці вбитого поліцейськими чоловіка знайшли дві кулі

 Вести.UA

Житель Кривого Озера Олександр Цукерман, у вбивстві якого звинувачують шістьох поліцейських, помер від вогнепальних поранень. Про це повідомляє видання Novosti-N з посиланням на висновок судово-медичної експертизи.

Згідно з актом, причиною смерті стала «гостра внутрішня кровотеча, травматичне ураження серця».

На тілі загиблого виявлено як мінімум 4 вогнепальні поранення, імовірно з травматичного пістолета. На думку експерта, постріли були зроблені в упор. Дві кулі виявлені в серці, ще одна застрягла в легенях.

Генпрокурор Юрій Луценко підтвердив, що в постраждалого стріляли. Він також розповів, що сьогодні відбудеться засідання суду з питання арешту підозрюваних поліцейських.

"Троє поліцейських, підозрюваних у жорстокому побитті чоловіка ще вчора затримано. Експертиза встановила, що крім побоїв, поліцейський стріляв по закованному в наручники з травматичного пістолета. Сьогодні - суд щодо арешту", - написав він у своєму facebook.

В ніч з вівторка на 24 серпня в райцентрі Криве Озеро на Миколаївщині, був убитий місцевий житель Цукерман. За словами очевидців, шестеро поліцейських вбивали чоловіка на очах у дружини і дітей. Мати загиблого стверджує, що почувши про смерть її сина від медиків «швидкої», поліцейські просто втекли, залишивши труп в калюжі посеред вулиці. Так він й пролежав всю ніч.

Всі шестеро правоохоронців було затримані в той же день. Місцеві жителі ледь не лінчували затриманих під час їх завантаження в автозак, відбулися зіткнення з поліцією. Потім натовп з кількох сотень місцевих жителів перемістився до відділу поліції, де заворушення тривали всю ніч.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення