У школі Росії влаштували нову криваву різанину з сокирою: всі подробиці

 Обозреватель

У Росії в школі у військовому містечку Сосновий Бор під Улан-Уде (Бурятія) відбувся напад на вчительку і дітей.

Про це повідомляє прес-служба СУ СК Росії по Республіці Бурятія.

"19 січня 2018 року вранці учень 9 класу однієї зі шкіл, розташованих в мікрорайоні "Сосновий бір" міста Улан-Уде з сокирою напав на учнів 7-го класу, а потім за допомогою пляшки з займистою рідиною підпалив навчальне приміщення. В результаті його дій поранення заподіяні 3-м учням і вчителеві. Мотиви злочину і повні обставини події з'ясовуються ", - сказано в повідомленні.

Одного з нападників уже затримано. Він також постраждав. Повідомляється, що його звуть Антон Бичівін.

Другий нападник - його друг Саша Рогальський.

Очевидці повідомляють, що учень 8-9 класів закинув коктейль Молотова в клас, потім напав на дітей. "Хлопчик закинув коктейль в клас на третьому поверсі, відрубав хлопчикові палець і поранив одну дівчинку. Пожежники швидко приїхали, а от поліція і швидка приїхала хвилин через 5-15 навіть більше", - розповіли очевидці.

Місцеве видання "Номер один" наводить слова матері однієї з учениць: "Моя дитина перебував з пораненими дітьми в класі. Дорослі вивели зі школи половину дітей, половина всередині залишилася. Поранену дитину, якого я бачила, кинули. Якийсь чужий чоловік біля неї був, голова, каже, розбита. За нашими даними поранено двоє дітей і одну вчительку. У дівчинки, кажуть, відсікли пальці. Її вдарив по голові, розсічена щока. У хлопчика поранена рука ".

У мережі вже показали перше відео зі школи, де стався напад.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення