У Шостці депутат вимагав 50 тисяч за дозвіл на торгівлю порохом (фото)

У Сумській області депутата міськради Шостки затримали на отриманні хабара в 47 тисяч гривень за неправомірну реалізацію продукції місцевого казенного заводу Імпульс. Про це повідомила напередодні прес-служба Офісу генпрокурора.

"Під процесуальним керівництвом військової прокуратури Сумського гарнізону Центрального регіону України під час отримання хабара викрито начальника відділу збуту Казенного підприємства Шосткінський казенний завод Імпульс, що входить до складу ДК Укроборонпром", - йдеться в повідомленні.

За версією слідства, чиновник, який також є депутатом Шосткінської міськради, підозрюється в отриманні 47 тисяч гривень за безперешкодну реалізацію продукції підприємства без відповідних дозволів та документів.

"Зараз зазначена особа затримана, неправомірна вигода вилучена, вирішується питання про обрання запобіжного заходу", - додали в Офісі генпрокурора.

Порушено кримінальну справу за статтею про прийняття пропозиції, обіцянки або отримання неправомірної вигоди службовою особою (ч.3 ст.368 КК України).

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення