У штабі АТО розповіли про важкі бої в Дебальцевому

 Корреспондент

У Донецькій області вчора стався важкий бій, в результаті якого сепаратисти понесли великі втрати. Про це повідомив спікер з питань АТО Андрій Лисенко, інформує медіацентр РНБО.

Зокрема, повідомляється, що на Донецькому напрямку на Светлодарскій дузі незаконні збройні формування обстрілювали позиції військових з БМП, танків та мінометів.

"Важкі бої велися на ділянці Бахмут-Дебальцеве. Бій тривав 10 годин, противник відступив у тил з великими втратами", - зазначив Лисенко.

З боку ЗСУ за добу один український військовий загинув, 11 отримали поранення, повідомляє Лисенко. Ці втрати силовики понесли на Светлодарской дузі в районі Троїцького та Луганської. У штабі відзначають, що загострення ситуації спостерігається по всій лінії фронту.

На Луганському напрямку противник провів два обстріли в районі Старого Айдара, активні обстріли позицій сил АТО також мали місце в Новозвановці і Новоалександровці, де сепаратисти застосували міномети і крупнокаліберну артилерію.

На Маріупольському напрямку перестрілки також мають місце по всій лінії фронту. Особливо гарячими точками залишаються Мар'їнка, Докучаєвськ, ділянка Таранчук-Широкіно. За добу мав місце 21 обстріл, в тому числі 3 мінометних.

Нагадаємо, вчора ЗМІ повідомляли,що українські військові просунулися на півтора кілометра і взяли один з опорних пунктів ДНР, де нібито був знищений цілий взвод. У свою чергу Лисенко заперечив наступ у м.Дебальцеве.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення