У сільській школі Черкаської області за мільйон відремонтували туалет

 СЕГОДНЯ

Понад мільйон гривень витратили на будівництво туалету у сільській школі в Степанках Черкаської області. Облаштовували чотири санвузли і каналізацію два роки. При цьому учням школи до цих пір доводиться ходити до вбиральні на вулиці.

На облаштування надсучасних санвузлів з обласного бюджету витратили майже 1,2 млн грн, але вбиральні досі закриті. При цьому в школі хваляться: всі туалети обладнали з урахуванням найсучасніших технологій.

У департаменті містобудування запевняють, що туалети в школі запрацюють до кінця року – залишилося узгодити лише пару документів. Разом з тим, високу ціну нових санвузлів пояснюють використаними передовими технологіями, – наприклад, в пісуарах встановлені фотоелементи. Високі технології в шкільну вбиральню впроваджували на прохання керівництва школи.

Подорожчали роботи і через те, що терміни будівництва постійно переносили. Два роки йшла реконструкція санвузлів – ремонт періодично заморожували і перераховували кошторис, кажуть у департаменті.

При цьому нічого поганого в елітному ремонті керівництво школи не бачить, а директор зізнається – підтримати дорогий проект їм допоміг односельчанин.

Поки ж учні продовжують ходити в туалет на вулиці і чекати, коли відкриють довгоочікувану вбиральню всередині школи.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення