У Сирії під бомбовий удар потрапили мирні жителі: 16 загиблих (фото)

Біженці в Сирії потрапили під авіаудар, внаслідок чого загинули 16 осіб, ще 18 постраждали. Про це повідомляє Anadolu.

Повідомляється, що ВКС Росії завдали ударів по птахофермі поблизу Маррат Місріна в Сирії, де знайшли притулок біженці з інших районів. Зокрема, сирієць Халіл Мухаммед заявив, що він разом з родиною та близькими переховувався на птахофермі.

"Близько 2:30 ночі нанесли авіаудар. Мені вдалося вибратися з-під завалів. Батько залишився під завалом і просив мене покликати на допомогу. Прибула машина швидкої допомоги. Батька вдалося витягти, однак троє людей досі під завалами", - повідомив Мухаммед.

Після обстрілу Мухаммел разом з батьком почав допомагати в розчищенні прилеглих будівель, коли нанесли ще один удар. Його батько отримав поранення. Про стан інших членів сім'ї чоловік не знає.

У свою чергу, представник Управління цивільної оборони Сирії (Білі каски) Мухаммед Мерван підтвердив, що були нанесені два авіаудари. Під завалами можуть залишатися ще 4-5 осіб.

"Під уламками залишаються люди. Велика частина людей, які перебували тут, втекли з південної частини Ідлібу і з заходу Хами", - повідомив свідок атаки і додав, що літаки завдали ударів з інтервалом у 10 хвилин.

Журналіст Bild Юліан Репке у Twitter пише про 16 загиблих і 35 поранених та публікує фото жертв. За його словами, лікарня сирійського американського медбратства в районі лікує тих, хто "пережив військовий злочин Росії".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення