У Сирії збили бомбардувальник Су-24

Сирійські повстанці повідомили про знищення Су-24 ВПС в Сирії.

Як повідомляє опозиційна Вільна сирійська армія (ВСА) в Twitter, літак був збитий в районі Дамаска. Telegram-канал Directorate 4 повідомляє, що йдеться про тактичного фронтового бомбардувальника Су-24.

За попередніми даними, пілот катапультувався, але про його подальшу долю даних немає. Також опубліковано відео з падінням літака, але про його достовірність поки судити складно.

Су-24 – радянський тактичний фронтовий бомбардувальник з крилом змінної стріловидності, призначений для нанесення ракетно-бомбових ударів на малих висотах з прицільною поразкою наземних і надводних цілей.

Раніше повідомлялося про обстріл бойовиками гуманітарного коридору в Східній Гуті. В Управлінні цивільної оборони передмістя Дамаска повідомили в свою чергу про артилерійський обстріл ряду районів Східної Гути.

Відомо, що президент РФ Володимир Путін розпорядився ввести п'ятигодинні "гуманітарні паузи" в Гуті, які почали діяти у вівторок, 27 лютого.

Режим тиші діятиме щодня з 9:00 до 14:00. Це дозволить цивільним покинути район, який в останні дні жорстоко бомбили сирійські урядові сили, яких підтримує РФ.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення