У Славутичі чоловік забив до смерті жінку, а тіло закопав у лісі (фото)

 Суспільне

У Славутичі у Свято-Іллінському храмі 16 вересня попрощалися з 33-річною Ольгою Ленченко, яку до смерті забив її 54-річний знайомий. Жінку розшукували протягом кількох днів, а тіло знайшли у лісі.

Як повідомили в Нацполіції Київської області, інформація про зникнення до правоохоронців надійшла від матері загиблої ще 9 вересня.

"Правоохоронці зʼясували, що напередодні жінка перебувала у компанії двох знайомих чоловіків на сусідній вулиці. Відтоді додому вона не повернулася", — йдеться в повідомленні.

За даними поліції, того дня компанія вживала спиртні напої:

"У той час, коли один з чоловіків пішов відпочивати додому, між іншим чоловіком та жінкою стався конфлікт, під час якого він кілька разів вдарив її по голові та тілу. Від отриманих травм жінка померла на місці".

Як повідомила поліція, підозрюваний намагався приховати вчинене: він поклав тіло загиблої до багажника свого автомобіля та вивіз до лісу неподалік міста, де й закопав. Тіло жінки поліцейські знайшли 14 вересня.

Яма в лісі, де знайшли тіло жінки:

Наразі чоловік перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Йому повідомили про підозру за фактом умисного нанесення тяжких тілесних ушкоджень (частина 2 статті 121 Кримінального кодексу України). Санкція статті передбачає до десяти років позбавлення волі.

У загиблої Ольги Ленченко залишилася 11-річна донька та мати.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення