У Слов’янську фермер виростив 10 кг конопель

Співробітники Слов'янського відділу поліції отримали інформацію про те, що житель мікрорайону Варшава за місцем проживання вирощує, переробляє і вживає канабіс. Після отримання дозволу суду в приватному домоволодінні був проведений обшук. Про це йдеться на сайті Нацполіції

"Виявилося, що минуле літо підозрюваний надавав перевагу "польовим роботам": засадив весь двір коноплями, а потім зібрав "урожай". В сараї та на веранді житла поліцейські виявили сухі кущі нарковмісної рослини.

В будинку поліцейські вилучили сито для просіювання канабісу та пристрій для його куріння – саморобний «кальян» з рідиною. Тут же знаходилася і готова до вживання подрібнена марихуана в паперовому згортку, а також насіння, призначене для майбутньої посадки. Точну вагу вилученого покаже експертиза, але за попередніми оцінками, вона становить близько 10 кілограм.

Власником всього цього «господарства» виявився раніше судимий житель міста 1979 року народження. Чоловік проживав тут з дружиною і дитиною, офіційної роботи не мав. Правоохоронцям він заявив, що вирощував коноплі в основному на корм своїй козі",-йдеться у повідомленні

За інформацією поліції, дані внесені до єдиного реєстру досудових розслідувань Слов'янського відділу поліції за попередньої кваліфікації ч. 1 ст. 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» Кримінального кодексу України. Після проведення всіх експертиз кримінальне провадження може бути перекваліфікована.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення