У спальному районі Києва затримали терористів із вибухівкою

 Обозреватель

У Києві співробітники поліції затримали двох осіб, у яких було виявлено близько 6 кг вибухівки та 15 детонаторів, підготовлених до негайного використання.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив член колегії Міністерства внутрішніх справ України, народний депутат Антон Геращенко.

"Щойно, в 17:00 на парковці ТЦ "Аркадія" по Дніпровській Набережній, 33 (Дарницький р-н) співробітники поліції з Полка номер 1 ГУНП Києва, звернули увагу на підозрілих осіб, що сидять в авто "Фольксваген Пассат" із номерами Закарпатської області і вирішили його перевірити", - написав він.

Волонтер Юрій Кас'янов у свою чергу вважає таку інформацію такою, що визиває сумніви. Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбук

"Як поліція могла випадково виявити в машині на парковці шість з половиною кілограмів вибухівки? .. На майданчику під торговим центром в Києві, де стоять десятки, якщо не сотні автомобілів. Як? ..

Я, звичайно, радий, що у нас є прозорливі, досвідчені поліцейські, справжні профі, які виявляють серед всієї цієї маси машин і людей терористів, і на раз-два затримують їх ... Але що це за диверсанти, які дозволяють так легко схопити себе? .. Де пістолети, погоні, перестрілки? .. Чому терористи роз'їжджають на машині, зареєстрованій на дядю затриманого?",-запитує Кас'янов

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення