У США поліцейський застрелив чоловіка, який хотів вчинити суїцид

Мешканка американського міста Кольєрвілл у штаті Теннессі Еліс Хоул має намір судитися з міською владою і поліцейським, який застрелив її чоловіка Девіда, коли той намагався добровільно піти з життя. Про це повідомляє WMC 5.

У поліції стверджують, що чоловік наражав на небезпеку оточення.

Інцидент стався в червні минулого року. 59-річний Девід Хоул з рушницею в руках заявив, що хоче покінчити життя самогубством. Дружина відразу набрала номер служби порятунку.

На місце події прибув офіцер Остін Уегспак, який зажадав від американця кинути зброю. Хоул цього не зробив і коп вистрілив в американця.

"Громадянка Хоул зателефонувала за номером 911 і повідомила, що її чоловік перебуває в депресії, що він психічно нездоровий, що він не приймає ліки, що у нього є схильність до суїциду, що в його руках зброя, що він хоче накласти на себе руки. Вона ніколи не говорила, що її життя перебуває в небезпеці", - заявив адвокат вдови.

Він додав, то напередодні жінка теж викликала патруль, оскільки її чоловік виявляв схильність до суїциду. Але тоді правоохоронці заявили, що Девід Хоул не становив загрози.

Адвокат міської влади і поліцейського, який застрелив американця, стверджує, що у той нещасливий день Хоул міг наразити життя інших людей на небезпеку і в будь-який момент вистрілити в поліцейських або в свою дружину. Тому, за словами правозахисника, офіцеру довелося діяти блискавично.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення