У США засудили дівчину, яка довела свого хлопця до самогубства

 УНН

У США до 2,5 років ув'язнення умовно засудили колишню студентку Бостонського коледжу 23-річну Інен Ю, яка довела свого хлопця до самогубства.

20 травня 2019 року, в день випуску з Бостонського коледжу, 22-річний хлопець Інен Александр Уртула загинув внаслідок стрибка із автостоянки Роксбері. Слідчі встановили, що накласти на себе руки хлопця спонукали образливі текстові повідомлення дівчини.

Впродовж двох останніх місяців стосунків Інен надіслала хлопцю тисячі повідомлень, у багатьох з яких закликала його "піти і вбити себе".

"Слова мають значення. Принизливі вислови, глузування та словесні образи можуть глибоко вплинути на людей, — наголосила окружна прокурорка Саффолку Рейчел Роллінз. — Як співробітники правоохоронних органів, ми маємо розповідати нашим молодим людям про небезпечний коктейль ізоляції, залякування та сорому".

Під час засідання у Верховному суді округу Саффолк, що в штаті Массачусетс, 23-річна дівчина визнала провину в ненавмисному вбивстві.

Виконання вироку відстрочили на 10 років, тож підсудна зможе уникнути ув’язнення, якщо дотримається умов випробувального терміну. Водночас вона повинна буде пройти обов’язкове психічне лікування, а також виконати 300 годин громадських робіт.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення