У США затримали росіянку за звинуваченням у здирництві

 Associated Press

У Нью-Йорку поліція затримала росіянку Світлану Захарову за звинуваченням у здирництві у колишнього губернатора штату Нью-Йорка Еліота Спітцера, повідомляє AP.

Жінка, яка звинуватила колишнього Нью-Йоркського губернатора Еліота Спітцера в нападі на неї, була заарештована за те, що намагалася вимагати у нього гроші, повідомляє поліція.

Також Світлана Захарова, 26 років звинувачується у крадіжці та здирництві по іншій справі, в якій їй допомогав 67-річний Блумфілд

Росіянка втікла з країни після звинувачення Спітцера в лютому у нападі на неї в номері у готелі "Плаза", за ствердженням його адвоката помилково

Адвокат Адам Кауфман сказав тоді, що жінка телефонувала Спітцеру з Каліфорнії, де вона жила, щоб сказати, що вона буде повертатися в Росію через Нью-Йорк. Двоє домовилися зустрітися у готелі "Плаза". Під час зустрічі жінка викликала поліцію.

Губернатором штату Нью-Йорк Еліот Спітцер був з 2006 по 2008 рік. Він пішов у відставку після звинувачень у розтраті бюджетних грошей на елітних повій.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення