У Стаханові «ЛНР» створила оригінальну банківську систему

 Луганский Радар

В окупованому бойовиками «луганської народної республіки» Стаханові вийшла досить таки цікава ситуація з соціальними виплатами – там всі зароблені людьми гроші «перераховують» в якийсь «банк», в якому потім зняти хоч частину коштів просто неможливо через відсутність готівки.

У звільненому від «української хунти» луганському місті Стаханов багато студентів і потребують соцвиплат вже кілька місяців не можуть отримати свої гроші в місцевому «банку».

Причина – банальна: в «банку» немає готівки, хоча в ньому на рахунках багатьох жителів Стаханова знаходиться деяка сума грошей.

Цю ж інформацію про досить таки оригінальний спосіб керівництва «ЛНР» і дати людям трохи грошей і одночасно не дати їх підтверджують в соціальних мережах.

«Стипендії та соціальні виплати зараховують на рахунок у певному банку» ЛНР, але природно гроші не видають. Мотивують це тим, що у банку немає грошей. Ось такий економічний парадокс. Гроші зберігаються і примножуються в кредитно-фінансовій установі, в якій немає грошей», - розповіла про терористичний банківський ноу-хау в одній з стахановських груп у соцмережі мешканка цього міста.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення