У Стамбулі українська модель випала з 5 поверху після сварки з бойфрендом (фото)

 Страна

Увечері 11 червня в Стамбулі загинула 33-річна уродженка Сум Анжеліка Срабьянц. Дівчина, яка працювала в Туреччині моделлю, випала з балкона п'ятого поверху і померла в кареті швидкої допомоги дорогою в лікарню.

Перед загибеллю між українкою та її співмешканцем, турецьким дресирувальником собак впливових людей Бураком Ерджаном, сталася сварка через ревнощі.

Після вечора в ресторані з алкоголем, пара почала сваритися в таксі по дорогою додому. Срабьянц вдарила хлопця кулаком в обличчя і розсікла йому брову. Вони піднялися в квартиру на ліфті.

Як розповіло джерело видання в правоохоронних органах Стамбула, за словами Ерджана, їх суперечка продовжилася в квартирі, він пішов у ванну, а дівчина вибігла на балкон і повисла на перилах. Він намагався її врятувати, схопив за руку, але вона вислизнула, впала вниз і розбилася.

На відео, яке він записав, видно тільки руки дівчини і чутно, як вона кричить ім'я хлопця: "Бурак, Бурак". Він відповідає "Іди сюди", потім вона кричить "Будь ласка!" (Please! - вони спілкувалися англійською мовою). Це було її останнє слово.

Поліція виявила в квартирі наркотики. За словами хлопця, дівчина і раніше намагалася накласти на себе руки, різати вени. Його затримали за підозрою в умисному вбивстві (статтю можуть перекваліфікувати).

Загибла дівчина - випускниця Сумської академії банківської справи. У Туреччині вона працювала моделлю і багато подорожувала. Ті, хто знав Срабьянц, шоковані її загибеллю.

"Вона була дуже світлою, доброю. У них з Бураком була велика любов, не можу повірити, що він причетний до її загибелі. Як і не можу повірити, що вона сама могла вистрибнути, надто вже вона любила життя, подорожі", - розповіла подруга загиблої.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення