У Станиці Луганській внаслідок обстрілу бойовиками згоріло два будинка (фото)

Проросійські бойовики з 82-міліметрових мінометів і гранатометів обстріляли Станицю Луганську, в результаті чого згоріли два будинка, Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"Вчора, 18 серпня, військовослужбовці українського боку СЦКК в присутності представників СММ ОБСЄ задокументували наслідки обстрілу в околицях Станиці Луганській поблизу пішохідного мосту. Бойовики незаконних збройних формувань напередодні ввечері стріляли по цьому району з мінометів калібром 82 мм, гранатометів різних видів, великокаліберних кулеметів і всіх видів стрілецької зброї, в тому числі і снайперську, а також протитанковими керованими ракетами ", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що по Станиці Луганській вели вогонь у напрямку села Дачного і з району пам'ятника Князю Ігорю. Часто від них прилітали бронебійно-запальні кулі великого калібру, що викликало загоряння сухої трави.

"На вулиці Барбашова отримав пошкодження газопровід, а два житлових будинки, в результаті спалаху, вигоріли дотла. Серед мирного населення постраждалих немає", - додали в штабі АТО.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення