У столичній багатоповерхівці вибухнула бойова граната: є загиблі

Від вибуху гранати у столичній квартирі загинув чоловік. На місці події працює слідчо-оперативна група районного управління поліції. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

Об 11:45 до чергової частини Дніпровського управління поліції зателефонувала місцева жителька із повідомленням про вибух у квартирі сусідів. На виклик негайно виїхала слідчо-оперативна група.

За інформацією начальника Дніпровського управління поліції Олександра Кузьміна, у квартирі по вулиці Празькій правоохоронці виявили тіло 24-річного чоловіка, який загинув внаслідок вибуху, попередньо – бойової гранати.

«На цей час нам відомо, що у помешканні проживали двоє братів, один із яких знаходився вдома. Імовірно, він намагався розібрати гранату, яка вибухнула. Це почула сусідка, яка й викликала поліцію», - відмітив Олександр Кузьмін.

Інформація про подію належним чином зареєстровано у Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень громадян Дніпровського управління поліції. Зараз правоохоронці проводять перевірку, за результатами якої буде прийнято рішення про надання правової кваліфікації події.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення