У столичному дитсадочку сталася пожежа: на морозі евакуйовували понад 120 дітей (фото)

У Києві в дитсадку у Святошинському районі спалахнула пожежа у медичному кабінеті, внаслідок події було евакуйовано 124 дитини, через погодні умови їх помістили у два автобуси і перевезли до іншого закладу. Про це повідомляє ДСНС України у Києві.

9 лютого о 10:01 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу у дитячому садочку на вулиці Василя Кучера, 8А, що у Святошинському районі столиці.

На місці встановлено, що в медичному кабінеті на 1-поверсі 2-поверхового дитячого садочку сталося загоряння в холодильнику.

"Займання було ліквідовано персоналом садочку за допомогою вогнегасника до прибуття рятувальних підрозділів. Рятувальники в ході розвідки евакуювали 124 дитини, через те, що було сильне задимлення в кімнатах закладу", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що через погодні умови, дітей помістили у два автобуси. Повертатися до садочку було небезпечно, адже через провітрювання приміщень у садочку було холодно. Крім того, вогнеборці допомогли працівникам закладу з транспортуванням їжі до автобусів. Дітей перевезли до сусіднього дошкільного навчального закладу.

"Загиблих та травмованих немає", - зазначається в повідомленні.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення