У столичному хостелі сталася різанина через конфлікт щодо мебелі

 УНН

У Києві між мешканцями хостела виник конфлікт через перестановку меблів, у ході якого чоловік наніс кілька ударів ножем опонентам. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Києва

До поліції надійшло повідомлення про те, що між мешканцями хостелу відбувається бійка.

На місці події правоохоронці виявили чотирьох чоловіків, троє з яких – з ножовими пораненнями. Поліцейські з’ясували, що між двома чоловіками через перестановку меблів у кімнаті виникла сварка, яка потім переросла у бійку. У конфлікт втрутились ще двоє мешканців, яким зловмисник наніс кілька ударів ножем, а після цього фігурант сам собі спричинив ножове поранення живота.

Зазначається, що з місця події вилучили ніж для проведення відповідної експертизи. Зловмисника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Зловмисник – 31-річний уродженець іншої країни, який останнім часом проживав у столиці та у поле зору правоохоронців не потрапляв.

"Слідчим відділом Солом’янського управління поліції розпочаті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) та ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Правопорушнику загрожує до восьми років позбавлення волі", - додали у відділі комунікації.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення