У столичному метро чоловік погрожував ножем пасажирам

У Києві перед судом постане чоловік, який погрожував ножем пасажирам метрополітену та розпилив газ у поліцейського. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Києва.

Інцидент трапився у листопаді минулого року на станції метрополітену "Славутич".

Правоохоронець, який ніс службу на станції, зробив пасажиру зауваження щодо перебування у приміщенні без засобу індивідуального захисту.

"Чоловік не тільки відреагував на зауваження, а навпаки почав агресивно себе поводити та застосував у бік правоохоронця газовий балончик. Окрім цього, він погрожував ножем й пасажирам столичного метрополітену. У результаті поліцейський спільно з громадянами затримав зловмисника на місці події", - розповів начальник слідчого відділу управління поліції в метрополітені Олексій Журавель.

Слідчі управління поліції в метрополітені оголосили фігуранту - киянину 1978 року народження - про підозру у скоєнні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) та ч. 2 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Досудове розслідування завершено та матеріали кримінальних проваджень разом із обвинувальними актами скеровано до суду. Наступні сім років чоловік може провести за ґратами.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення