У столичному ресторані вибухнула граната

 Канал 112

У столичному ресторані прогримів вибух. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції в Києві.

Інформація про вибух в ресторані на вул. Профспілковій у Дніпровському районі в поліцію надійшла близько 3:00. Внаслідок вибуху потерпілих немає, але пошкоджено скло і частково меблі та стіни будівлі. Зараз поліція з'ясовує всі обставини інциденту.

"З місця події вилучили деформовані залишки металевих предметів, схожих на осколки гранати, попередньо - РГД-5. Вилучене направлено на експертизу для остаточного встановлення типу вибухового предмета", - сказано в повідомленні.

Як розповіла співробітниця закладу, після закриття ресторану вона почала прибирати приміщення. Близько 3-ї години ночі жінка почула звук розбитого скла, а через кілька секунд пролунав вибух.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Слідчим відділом Дніпровського управління столичної поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування, в рамках якого з'ясовуються всі деталі та обставини події. Зусилля правоохоронців спрямовані на встановлення і затримання зловмисників, причетних до цього кримінального злочину.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення