У столиці бандити розбирали авто на запчастини (фото)

Поліція затримала "на гарячому" групу чоловіків, які намагалися розібрати на запчастини автомобіль вночі на вулиці Маршала Малиновського в Києві.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

Чоловіки зрізали каталізатори з автомобілів.

Поліцію о 3-й годині ранку викликав мешканець будинку, який почув поблизу гаражів підозрілі звуки.

"Коли інспектори прибули на виклик, то помітили чоловіка поблизу автомобіля Honda та іншого, що тікав з місця. Патрульні розділилися та затримали обох. Під час візуального огляду виявили, що автомобіль не пошкоджений, але під ним лежать інструменти", - повідомили в поліції.

Під час верхневої перевірки автомобіля ймовірних зловмисників було знайдено вже вирізаний автомобільний каталізатор. Чоловіки зізналися, що вирізали його з автомобіля Honda поблизу станції метро Харківська. Крім чужого майна в автомобілі затриманих виявили декілька пакетиків з білою порошкоподібною речовиною, ймовірно, наркотики.

Раніше, у дворі на вулиці Наталі Ужвій патрульні затримали трьох осіб, одного з сумкою, де лежав гідравлічний інструмент для рихтування. У автомобілі, на якому пересувалися крадії виявили решту інструментів. Обстеживши територію, патрульні побачили, що в припаркованому поряд Lexus зрізані обидва каталізатори.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення