У столиці батьки намагалися продати дитину (відео)

Працівники Управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, разом зі слідчим відділом Солом’янського управління поліції столиці виявили та затримали 26-річну уродженку Вінниччини, яка за 30 тисяч гривень намагалася продати свою новонароджену доньку. Свій вчинок жінка пояснила скрутним матеріальним становищем. До слова, батько немовля знав про намір дружини, однак не завадив їй.

Оперативникам стало відомо, що до укладання незаконної угоди жінка, яка має на вихованні ще двох неповнолітніх дітей, завчасно підготувалася. За кілька тижнів до пологів через соціальні мережі вона почала шукати покупців, проте навіть не здогадувалася, що від імені майбутніх батьків немовля із нею спілкуються працівники поліції.

У момент обміну дитини на гроші горе-матір затримали. За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 15, ч. 3 ст. 149 (Торгівля людьми або інша незаконна угода щодо людини) Кримінального кодексу України. Жінці загрожує до 15-ти років позбавлення волі із конфіскацією майна.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення