У столиці били дитину

До Оболонського управління поліції надійшло повідомлення від місцевої мешканки про те, що її сестра пішла з дому та не повернулася. Співробітники поліції негайно відреагували та розпочали невідкладні дії з пошуку дівчини. Близько третьої години ночі поліцейські у лісосмузі на вулиці Вишгородській знайшли тіло потерпілої зі слідами насильницької смерті. Це - 16 річна жителька Закарпатської області. Повідомляє Відділ комунікації поліції Києва

За викликом виїжджала слідчо-оперативна група територіального та головного управлінь поліції, експерти, кінологи, керівництво Головного управління Національної поліції у м. Києві, прокуратури міста та району. Вони ретельно оглянули місце події. Спеціалісти експертної служби виявили на тілі дівчини ознаки насильницької смерті.

Слідчим відділом ГУНП у м. Києві розпочато кримінальне провадження за ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

На даний час правоохоронці вживають необхідних заходів, аби встановити причетних до тяжкого злочину осіб. Труп направлено на судово-медичну експертизу для встановлення причини смерті.

Правоохоронці звертаються до всіх свідків та очевидців із проханням, якщо ви бачили молоду дівчину, яка ввечері перебувала в районі лісосмуги на вулиці Вишгородській, поворот на Велику Кільцеву в напрямку Пуща-Водиці, або інших осіб, котрі були у цьому районі, надати будь-яку інформацію про ці обставини. Дівчина була одягнута у спортивний одяг: темні бріджі, майка та кросівки світлого кольору. Звертатися за телефонами: 102, 418-30-22 або (067)976-39-20.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення