У столиці біля офісу "Київенерго" пролунав вибух (відео)

О 00:40 до чергової частини надійшла інформація про вибух на проспекті Перемоги біля будівлі «Київенерго». Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Києва

Поліцейські виїхали на місце і встановили: внаслідок події ніхто не постраждав. У результаті вибуху вибито двоє дверей, пошкоджено вікна і фасад. За попередніми висновками вибухотехніків, зловмисник міг використати гранату.

На місці події працюють правоохоронці, зокрема, співробітники вибухотехнічної служби. Встановлюються всі обставини правопорушення. Оперативники розшукують причетних до вибуху осіб. Після проведення першочергової перевірки буде визначена правова кваліфікація події.

За фактом вибуху розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. За скоєння такого правопорушення передбачено до десяти років позбавлення волі.

Правоохоронці ретельно оглядають місце події для того, аби встановити, який вибуховий пристрій був застосований. Проводяться всі необхідні оперативно-розшукові заходи та слідчі дії для розкриття злочину.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення