У столиці чоловік пограбував магазин (фото)

Під час відпрацювання території Солом’янського району на проспекті Перемоги співробітники оперативно-пошукового відділу столичного главку побачили, як біжить із джинсами в руках невідомий, а за ним – жінка. Правоохоронці негайно зупинили втікача та викликали слідчо-оперативну групу для документування події. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції.

У ході проведення першочергових слідчих дій поліцейські з’ясували, що правопорушник зайшов до магазину та під виглядом покупця роздивлявся одяг. Згодом відвідувач схопив із прилавку пару джинсів та вибіг із магазину, а продавець кинулась його наздоганяти.

Працівники поліції затримали фігуранта у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі з’ясували, що він – раніше не судимий уродженець Хмельницької області, 1985 року народження.

На даний час слідчий Солом’янського управління поліції повідомив чоловіку про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України, та вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу. Санкція статті передбачає до чотирьох років тюремного ув’язнення.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення