У столиці чоловік вбив тітку та підпалив квартиру через замкову щілину

Зловмисник побив пенсіонерку до смерті, а згодом підпалив квартиру, аби приховати злочин. Нині досудове розслідування звершено. Киянину загрожує до п’ятнадцяти років за ґратами. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва

"Трагедія трапилася на початку серпня 2017 року в Оболонському районі. До поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Маршала Рокосовського горить квартира. На момент прибуття слідчо-оперативної групи пожежна бригада ліквідувала загоряння, а лікарі «швидкої» констатували смерть 87-річної власниці помешкання.

Під час попереднього огляду поліцейські виявили у потерпілої травму голови. У результаті судово-медична експертиза підтвердила насильницький характер смерті.

Менше ніж через місяць оперативні працівники Оболонського управління поліції спільно із працівниками кримінального розшуку столичного главку поліції затримали чоловіка, причетного до скоєння тяжкого злочину.

Ним виявився 47-річний племінник вбитої пенсіонерки, який раніше проблем із законом не мав.

Зловмисник пояснив, що між ним та тіткою виник словесний конфлікт, а згодом почалася бійка. В якийсь момент чоловік схопив муляж гранати та почав ним бити жінку по голові, доки вона не втратила свідомість. Після цього через декілька днів киянин вирішив знищити сліди злочину і підпалив квартиру, заливши бензин у замкову щілину",-йдеться у пвідомленні

Правоохоронці затримали підозрюваного у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. На період слідства він перебував під вартою.

Зараз слідчі завершили досудове розслідування та передали обвинувальний акт до суду. Відповідно до ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України, чоловіку загрожує до п’ятнадцяти років тюремного ув’язнення.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення