У столиці чоловік з ножем напав на підлітка

Правоохоронцям допоміг хрещений батько потерпілого, який тримав зловмисника до приїзду поліції. У результаті інциденту ніхто не постраждав. Розпочато кримінальне провадження. Про це повідомляє сайт Нацполіції Києва

До чергової частини Оболонського управління поліції надійшло повідомлення про те, що біля ринку на вулиці Вишгородська один чоловік кидається на іншого із ножем. За вказаною адресою терміново прибули автопатрулі на слідчо-оперативна група.

На місці події правоохоронці з’ясували, що невідомий підійшов до 15-річного хлопця та під погрозою ножа наказав віддати мобільний телефон. У цей момент на допомогу школяреві прийшов його хрещений батько, з яким вони домовилися про зустріч неподалік від місця події.

Чоловік повалив на землю зловмисника та тримав до приїзду поліцейських. Внаслідок інциденту ніхто не постраждав.

Правоохоронці затримали 44-річного киянина у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. За попередньою інформацією, чоловік має проблеми із психічним здоров’ям. Раніше проблем із законом він не мав.

За даним фактом слідчим відділом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до семи років ув’язнення. З місця події слідчо-оперативна група вилучила кухонний ніж.

Правопорушник перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення