У столиці чоловік забив до напівсмерті співмешканку праскою, у неї розрив селезінки

В Оболонському районі столиці під час сварки чоловік схопив праску та кілька разів вдарив жінку у живіт. Про випадок, який стався на проспекті Івасюка, поліцію сповістили лікарі.

"Працівники поліції з’ясували, що у ході розпиття алкогольних напоїв між цивільним подружжям виник словесний конфлікт, під час якого чоловік схопив праску та завдав жінці близько п’яти ударів. Потерпілу негайно госпіталізували у лікарню із закритою травмою живота та розривом селезінки", - повідомили у Відділі комунікації поліції Києва.

Оперативники затримали порушника у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився – уродженець Сумщини, 1964 року народження, раніше судимий за розбійний напад.

Слідчі Оболонського управління поліції за процесуального керівництва Оболонської окружної прокуратури повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні злочину, передбаченому за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України - умисне тяжке тілесне ушкодження. Санкція статті передбачає від п’яти до восьми років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення