У столиці ліквідували банду луганських злодіїв-домушників

 Crime

Столичні «гастролі» для квартирних злодіїв-рецидивістів закінчилися черговим кримінальним провадженням.

«Повідомлення про крадіжку з квартири по вул. Ревуцького надійшло в чергову частину столичної поліції в 17:45 8 лютого. 35-річний потерпілий розповів, що вранці пішов на роботу, а коли повернувся, побачив зламані замки на вхідних дверях», - повідомили в поліції.

Разом з поліцейськими чоловік оглянув приміщення і виявив, що злодії забрали два айпади, ноутбук, сережки і два кільця.

Слідчо-оперативна група обстежила місце злочину. Зібрані речові докази долучили до матеріалів кримінального провадження, яке відкрили по ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Працівники карного розшуку провели оперативно-розшукові заходи і за підозрою у скоєнні цього злочину перевірили трьох уродженців Луганщини, за яким мали обгрунтовану оперативну інформацію.

Раніше засуджений 33-річний та 31-річний брати і їх 31-річний товариш вдома так заробляли на життя. Останнім часом вони жили в столиці.

Під час поверхневого огляду у чоловіків вилучили викрадені речі, а також засоби для злому замків, які направили на експертизу.

Братів, які, за їх словами, «нічого не робили», відпустили під особисте зобов'язання, їх спільника - затримали в рамках статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України.

Правову оцінку дій кожного дасть слідство.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення