У столиці Мерседес на пішохідному переході збив людину на смерть (фото)

Правоохоронці розшукують свідків смертельної автопригоди у Дарницькому районі столиці. Про це повідомляє пресслужба столичної поліції.

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 22 березня на проспекті Миколи Бажана у Дарницькому районі столиці. На місці події працювали слідчо-оперативна група столичної поліції з розслідування ДТП, патрульні поліцейські та лікарі.

Правоохоронці попередньо встановили, що автомобіль «Мерседес» на проїжджій частині здійснив наїзд на чоловіка на пішохідному переході. Потерпілого, 1938 року народження, з численними травмами доставили до лікарняного закладу, де він згодом помер.

Слідчі поліції Києва розслідують кримінальне провадження, розпочате за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на термін до трьох років або без такого.

Поліцейські призначили експертизи та встановлюють обставини дорожньо-транспортної пригоди. Крім того, звертаються до громадян, які бачили або мають інформацію про вказану подію, зателефонувати за номером (044) 271-99-22 або на спецлінію 102.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення