У столиці молодик кинув коктейль Молотова всередину тролейбуса (фото)

Поліцейські Києва затримали чоловіка, який кинув пляшку із запальною сумішшю в тролейбус. Про це повідомляє пресслужба установи.

Правопорушник кинув пляшку з невідомою легкозаймистою речовиною в громадський транспорт, внаслідок чого пасажирка отримала травму. Пожежа ліквідована, а із зловмисником спілкуються правоохоронці.

До поліції Києва надійшов виклик про те, що на вулиці Драйзера горить тролейбус. За вказаною адресою негайно прибули слідчо-оперативна група, патрульні поліцейські, рятувальники та лікарі.

Попередньо встановлено, що чоловік кинув пляшку з невідомою речовиною у тролейбус, внаслідок чого розбилось скло та відбулось загорання в салоні. Окрім того, у результаті інциденту постраждала пасажирка громадського транспорту, яку медики госпіталізували у лікарню.

Дії правопорушника припинили пасажири тролейбуса спільно із дільничним, який перебував неподалік. Зловмисник - місцевий мешканець, 1993 року народження. Наразі з ним спілкуються правоохоронці.

Подія належним чином зареєстрована у Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень про кримінальні правопорушення та інші події Деснянського управління поліції. Після перевірки інциденту буде надана правова кваліфікація.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення