У столиці молодик накинувся з ножем: з'явилося відео нападу

Київські спецпризначенці спільно з дільничним затримали чоловіка, який скоїв розбійний напад на жінку. Про це повідомляє столична поліція.

Вчора близько 21.00 години до чергової частини Шевченківського управління поліції звернулась жінка та повідомила, що на вулиці Ярославів Вал на неї напав невідомий. Оперативний черговий негайно передав орієнтування патрулям, які несли службу у центральній частині міста.

Як розповів командир взводу №1 роти №5 полку поліції особливого призначення №1 Ігор Гурмач, правопорушника затримали, менше ніж за годину у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України:

«Ми були в спільному патрулі з дільничним офіцером поліції та відразу коли отримали орієнтування відносно правопорушника, який скоїв розбійний напад, почали відпрацьовувати центральну частину міста Києва. Вже через деякий час на вулиці Богдана Хмельницького побачили схожого за описом чоловіка та затримали його. Потім слідчо-оперативна група, яка прибула з’ясувала, що близько години тому зловмисник скоїв розбійний напад на 56-річну жінку. Він вирвав в неї сумку, при цьому поранив потерпілу ножем, коли та намагалась відібрати свої речі у кривдника».

Затриманий – це громадянин іншої держави, 1982 року народження. Крім того, під час поверхневого огляду слідчі вилучили у нього ніж та одяг, в якому він був на момент скоєння злочину.

За даним фактом слідчим відділом Шевченківського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. За процесуального керівництва Шевченківської окружної прокуратури міста Києва слідчі оголосили фігуранту про підозру у скоєнні злочину. Йому загрожує до семи років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення