У столиці молодик, погрожуючи ножем, вкрав у таксиста 18 тисяч гривень

У столиці судитимуть чоловіка за розбійний напад на таксиста та зберігання наркотичних засобів. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Києва.

"Зловмисник після проїзду в таксі під погрозою ножа заволодів грошовими коштами водія у сумі близько 18 тисяч гривень. Під час затримання фігуранта за його місцем мешкання слідчі вилучили речові докази та наркотичні речовини. Наразі досудове розслідування завершено, йому загрожує до семи років позбавлення волі", - йдеться у повідомленні.

Подія трапилась у лютому цього року в Подільському районі столиці. До поліції звернувся водій таксі із повідомленням про розбійний напад на вулиці Електриків.

Під час спілкування з правоохоронцями заявник повідомив, що підвозив клієнта з Броварського проспекту до вулиці Електриків. Коли автівка зупинилась за призначенням, пасажир замість оплати приставив до горла водія ніж та відібрав 1300 гривень та 600 доларів США.

Під час оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили особу зловмисника та затримали його за місцем мешкання. Окрім цього, під час невідкладного обшуку з оселі фігуранта слідчі вилучили речові докази вчинення злочину та наркотичні речовини.

26-річному уродженцю Київської області слідчі повідомили про підозру за ч. 1 ст. 187 (Розбій) та ч. 2 ст. 309 (Незаконне зберігання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Наразі досудове розслідування завершено, матеріали кримінального провадження разом із обвинувальним актом скеровано до суду.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення