У столиці молодики пограбували сервісний центр (фото)

На столичному Печерську затримали молодиків за пограбування сервісного центру. Про це повідомляє пресслужба місцевої поліції.

Зловмисники під час огляду заздалегідь замовлених ґаджетів схопили їх та почали втікати. Затриманим повідомлено про підозру у скоєнні грабежу та відтепер їм загрожує до шести років позбавлення волі.

До поліції надійшло повідомлення про грабіж у сервісному центрі з ремонту та продажу ґаджетів на бульварі Дружби Народів. На місце події негайно виїхали патрульні поліцейські та слідчо-оперативна група Печерського управління поліції.

Як з’ясувалося, до приміщення зайшов молодик та попросив оглянути два мобільних телефони, які він заздалегідь замовив. В той час, його спільник чекав біля вхідних дверей. Під час огляду молодик схопив телефони та почав втікати разом зі своїм товаришем. Втікачів допомогли затримати перехожі та продавці магазину.

Правоохоронці вилучили у молодиків награбоване майно. Фігурантів затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ними виявилися кияни, 2001 років народження.

За даним фактом слідчим відділом Печерського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. За погодженням із Печерською окружною прокуратурою фігурантам повідомлено про підозру у скоєнні цього злочину. Невдовзі суд обере їм запобіжні заходи. За скоєне їм загрожує до шести років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення